thumb_hngpext2013.jpg
Aug
15

Historische Motor GP Eext 2013 – Daytona Revival

Posted by RC
0
Historische Motor GP Eext 2013 – Daytona RevivalIn de jaren 70 en 80 vierde de Nederlandse motorsport zijn hoogtijdagen met Wil Hartog, Boet van Dulmen en Jack Middelburg. ‘De Grote Drie’ maakte faam tot ver over de Nederlandse grens. Ook Amerika, het beloofde land, bleef niet onontgonnen. Op de Daytona International Speedway verschenen Wil Hartog, Boet van Dulmen, Marcel Ankoné en Rob Bron in 1975 aan de start in schitterende gouden pakken. Daytona werd zo een populaire bestemming voor wegracers uit ons koude kikkerland.
thumb_1912.jpg
Jul
13

Video: "The Unrideables"

Posted by RC
0
De jaren 1980 waren een hoogtepunt voor de fabrieken betrokken bij Grand Prix motorraces.
Suzuki, Honda en Yamaha streden om technologische dominantie in de "high-powered" wereld van de 500cc tweetakt-racers - en om deze beesten te berijden betrokken ze de beste rijders ter wereld.

RD200 samen met de FS1 In de motorrevue 2013-4

Posted by RC
1
In de laatste Motor Revue 2013-4 wordt aandacht besteed aan de RD200 én de FS1 !

Motorrevue kun je via deze link bestellen!

YTCN Club Demo Elburg‏

Posted by RC
0

Op 6 juli hebben wij de mogelijkheid om een YTCN Club Demo te gaan rijden bij de SAM op een stratencircuit in het Veluwse dorpje Elburg.
thumb__dsc5351.jpg
Apr
25

Foto's YTCN op de Landelijke motordag 2013

Posted by RC
0
Er staan een aantal foto's van de YTCN op de landelijke motordag online.
Kijk hier!

Heb je zelf nog [beeld]materiaal dat je beschikbaar wilt stellen?

Graag in een zipfile posten via deze link.

 Dsc5351
thumb_22967-product-recall-pack-shots_nl.gif
Apr
25

Castrol terugroepactie tweetaktolie

Posted by RC
3
Castrol smeermiddelen voor 2-takt motoren
Castrol roept vrijwillig zijn smeermiddelen voor 2-takt motoren in 1 liter verpakkingen terug wegens mogelijke watercontaminatie. De mogelijke watercontaminatie in sommige 1 liter verpakkingen kan immers resulteren in mechanische defecten.
thumb_lmd_2013.jpg
Apr
07

YTCN op de LMD 2013

Posted by RC
1
Hallo iedereen,

Nog een paar nachten en het is zover, de Landelijke Motordagen 20 en 21 april 2013, de 12 editie van ons voorjaarstreffen op het TT-cIrcuit van Assen.

LMD bijna vol

Posted by RC
0
Het TT Circuit Assen organiseert samen met Motopaints jaarlijks de Landelijke Motordagen in combinatie met het Motul Open Paddock Event. Voor elke motorrijder, zowel beginner als gevorderde, is dit dé kans om een week voor de 22e editie van het WK Superbike zelf te rijden op het Grand Prix circuit! Daarnaast is er volop gratis vermaak op de paddock en in de pitboxen: shows, stands, opstapmogelijkheden, demo's en activiteiten voor kinderen. Motorrijders kunnen hun motor parkeren (en showen) op de paddock. Op zaterdag 20 en zondag 21 april is het zo ver: de Landelijke Motordagen & Motul Open Paddock Event 2013. Twee sportieve dagen voor het hele gezin!
apk.jpg
Apr
06

Toch weer APK voor motoren?

Posted by RC
0
Vandaag kwam de Transport Commissie van het Europese Parlement bij elkaar, waarin gesproken is over technische controles voor voertuigen in het algemeen.
thumb_vr_web.jpg
Apr
06

Nieuwe website Valentino Rossi online

Posted by RC
0
Even leek zelfs Valentino Rossi het niet meer te zien zitten. "Mijn nieuwe site komt pas online als ik met pensioen ben", klonk het een paar dagen geleden nog. Maar nu is het dan toch zover!


Welkom


Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
[ ]

Laatst Gezien Menu