YTCN op de LMD 2013

Sunday 07 April 2013 - 10:01:54 Category: Algemeen Posted by  RC Reacties (1)
thumb_lmd_2013.jpg
YTCN op de LMD 2013
Hallo iedereen,

Nog een paar nachten en het is zover, de Landelijke Motordagen 20 en 21 april 2013, de 12 editie van ons voorjaarstreffen op het TT-cIrcuit van Assen.
Ook dit jaar zijn wij weer met een grote groep straatmotoren en specials aanwezig en kunnen we 4 sessies met onze motoren rijden op het circuit. Dit jaar hebben wij een paar hele speciale gasten op bezoek, die met ons mee zullen rijden, namelijk het Yamaha Classic Racing Team dit officiële raceteam met alleen maar fabrieks racemotoren. Zij zullen de sessies met ons mee rijden als voorbereiding van het laatste seizoen. Er zal o.a. getest worden met een OW45 en een Sankito 350-3 en Sankito 500-3.

Ook dit jaar hebben wij naast 8 pitboxen!!! met 2-takt plezier (van 50cc tot ...) ook weer een grote feesttent met verwarming staan waar wij de dagen en vooral avonden gezellig door kunnen brengen. Gert Moes zal ons ook dit jaar weer voorzien van de vertrouwde club catering. Voor 20,- euro per persoon het weekend arrangement in de dag catering (warme snacks, friet, koffie, fris) en 15,- euro per persoon voor de zaterdag avond BBQ. Voor de BBQ dient men zich tevoren op te geven en te betalen tot max. donderdag 18 april, betaling via 310132088 o.v.v. BBQ LMD + naam!!! vanwege bestellen van het vlees.

Dit jaar zijn er ook weer 2 fotografen voor de club op het circuit aanwezig, namelijk Gert de Weerd en Jan Adriaan Warntjes. Zij kunnen benaderd worden voor de foto’s van onze sessies, bij Jan Adriaan kunnen ze op zijn website besteld worden (http://classicracing.wordpress.com/), Gert de Weerd die vorig jaar een DVD gemaakt heeft kan dir nu ook weer op verzoek doen (http://motorsportfotografie.blogspot.nl/)

Lmd 2013flyer-poster-lmd-2013.pdf

Vriendelijke groet,
Coeno van Houten

Tags

Niets

About the Author

RC

RC

My Bikes!

0 Reacties

Welkom


Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
[ ]

Laatst Gezien Menu