YTCN Club Demo Elburg‏

Monday 29 April 2013 - 13:04:36 Category: Y.T.C.N. Nieuws Posted by  RC Reacties (0)
thumb_imageproxy.jpg
YTCN Club Demo Elburg‏

Op 6 juli hebben wij de mogelijkheid om een YTCN Club Demo te gaan rijden bij de SAM op een stratencircuit in het Veluwse dorpje Elburg.
Geachte,

Op 6 juli hebben wij de mogelijkheid om een YTCN Club Demo te gaan rijden bij de SAM op een stratencircuit in het Veluwse dorpje Elburg. Het is mogelijk om met iedere Yamaha RD, TDR, TZR vanaf 250 tot 500cc, lucht of watergekoeld te rijden (bij ruimte zijn ook andere 2-takten van Suzuki, Kawasaki etc welkom). Het gaat hierbij puur om een gelijkmatigheid demonstratie dus GEEN wedstrijd.

Er wordt gereden op een afgebakend circuit met de daar bij behorende veiligheids voorzieningen op een groot nieuw industrie terrein, het circuit is goed berijdbaar dus zonder vele drempels, straatklinkers en andere obstakels.
De kosten voor deze dag zijn € 35,- voor inschrijving en verzekering. Omdat het hier gaat om een YTCN Club Demo, hoeft je geen € 25,- SAM lidmaatschapskosten te betalen!!!
Voor deze dag kunnen wij in een eigen klasse rijden als er zich minimaal 12 deelnemers melden. Graag een snelle reactie of je zou kunnen rijden.


Imageproxy

Vriendelijke groet,
Coeno van Houten
06-20547694 (17:00 21:00)

Tags

Niets

About the Author

RC

RC

My Bikes!

0 Reacties

Welkom


Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
[ ]

Laatst Gezien Menu