Info 2016

Thursday 24 December 2015 - 23:37:38 Category: Algemeen Posted by  RC Reacties (0)
thumb_yzr250_0wb9_01.jpg
Info 2016
Hallo,


Het is weer zo ver, het einde van het jaar is weer aangekomen, de laatste pepernoten zijn weg en de oliebollen komen er weer aan.....


......Terug kijkend hebben wij ook een mooi jaar gehad, velen van ons hebben zich heerlijk kunnen uitleven op 3 circuit evenementen via de club gefaciliteerd en ook het camping evenement in Spa België was weer als vanouds gezellig.


Voor komend jaar hebben we inmiddels alweer een paar evenementen op de kalender staan. Zo zullen wij komen jaar weer op Assen met onze circuit motoren actief zijn op 9 en 10 april, vroeg in het jaar maar de echte rijders zullen wel weer aanwezig zijn, met thermo onderbroek denk ik J Ook beschikken wij weer over enkele pittboxen voor het sleutelen en overnachten. Ook zal Gert zijn catering weer volop draaien in onze grote feesttent. Zie hiervoor bijgevoegde PDF bestand + link op de site.

Gevolg van het vroege rijden is ook dat de dag op Lelystad komt te vervallen, deze evenementen bijten elkaar zo erg dat besloten is om hier niet mee verder te gaan.2016 Lmd 1
Medio mei zal gaan wij weer naar België, deze keer op een andere camping in de buurt van La Roche en Ardenne, want na al die jaren op de zelfde plek is een beetje afwisseling niet verkeerde, mooie weggetjes en omgeving blijven gegarandeerd!

La Roche en Ardenne is een kleine stad in het hart van de Belgische Ardennen in de provincie Luxemburg. Er vertrekken vanuit La Roche en Ardenne meerdere wandelingen door de prachtige bossen in de Ardennen. Ook kunnen vanuit La Roche en Ardenne meerdere mountainbiketochten gereden worden. De verschillende mtb-routes worden aangegeven met het internationale mtb-teken (driehoek met twee cirkels).

Het aangezicht van het stadje wordt gedomineerd door het kasteel van La Roche en Ardenne. Dit kasteel is hier in de elfde eeuw na Christus gebouwd. Ook is in La Roche en Ardenne tijdens het Ardennenoffensief zwaar gevochten. Tijdens de gevechten werd het overgrote deel van het stadje verwoest, in het Museum Slag om de Ardennen wordt hierop teruggekeken.

2016 Lmd 2

Voor 18 september staat ons circuit uitje voor Mettet in de agenda, opgeven kan weer via Trackday’s.be a.u.b. alleen de classic / youngtimer aanklikken, anders sta je weer in een groep met R1-en of ander snel spul ingeschreven!!!

http://www.trackdays.be/nl/dagen/0918_met.htmVoor augustus / september zijn wij ook druk doende om een campingtreffen in het westen van het land te organiseren, ergens in de buurt van Rotterdam, meer informatie volgt de komende weken.In februari zijn wij weer op de beurs in Zuidbroek Groningen aanwezig voor de aftrap van dit seizoen, kom gerust lang voor een bakje koffie! Mocht je zelf de club eens willen promoten tijdens een lokale motorbeurs laat het ons weten zodat wij daar op in kunnen springen.Voor komend jaar blijft de club bijdrage op € 20,- euro staan, deze is weer over te maken aan Gert Moes.

G.J. Moes Yamaha 2 takt club

Talmastraat 103

9402 HD, Assen

rek.nr. 3101.32.088 Rabobank Assen

O.v.v. "Lidmaatschap YTCN 20XX".

IBAN: NL73RABO0310132088

BIC: RABONL2U

Vriendelijke groet,Coeno van Houten

Gert Moes

Wim van Eijk

Bijlage:

inschrijfformulier_lmd_2016.pdfTags

Niets

About the Author

RC

RC

My Bikes!

0 Reacties

Welkom


Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
[ ]

Laatst Gezien Menu