Clubinformatie en Landelijke Motordagen

Tuesday 23 December 2014 - 22:43:06 Category: Y.T.C.N. Nieuws Posted by  RC Reacties (0)
thumb_ci3.jpg
Info 2015
Einde van het jaar is weer daar en we hebben weer volop kunnen genieten dit jaar van onze geliefde 2-takten.......

.... Door het goede voorjaar en lange nazomer zijn ze waarschijnlijk vaker van stal gehaald dan normaal.

Ook zijn onze motoren en de club weer vaak in zicht geweest bij verschillende evenementen.

Afgelopen jaar zijn we traditie getrouw weer begonnen op de beurs in Zuidbroek (gn) waar we samen met de SAM Stichting Aanvullende Motorsport een stand bemand hebben ter promotie van de Club. Ook in het najaar is de club tijdens een oldtimer dag in Zuid Holland goed gepromoot en hopelijk komend jaar weer!

Ci1

Hierna kwamen al snel de verschillende circuit evenementen met als start een aangename dag op het Midland Circuit van Lelystad waar iedereen zijn spieren losgereden heeft. Ook voor dit jaar mogelijk, zie kalender! Ook Assen stond in 2014 weer op de kalender en eind april hebben we daar weer een heerlijk weekend gehad. Gelukkig warmer dan vorig jaar waardoor er minder problemen naast de baan ontstonden en bijna iedereen heerlijk kon rijden. Ook de goed georganiseerde BBQ is ieder jaar weer een toppertje!

Begint ook bijna traditie te worden de SAM clubsessie in Elburg, met een leuke groep mensen in een eigen YTCN klasse op het circuit gereden. Sommigen van ons mochten ook in andere klassen uitkomen en daarbij zijn tank en jerrycans goed leeggereden. Een heerlijke dag met nog beter weer en dit jaar weer in de herhaling.

Ook Mettet, toch voor sommigen qua afstand iets ver rijden, maar wat is ver vanuit Noord Groningen? was weer geweldig! Gelukkig dit jaar redelijk fatsoenlijk weer tijdens deze dag, wij hebben wel wat regen gehad maar toch ook veel droog kunnen rijden. Anders ten opzichte van vorig jaar waar we rond moesten rijden met rubberlaarzen en snorkel. Hopelijk hebben wij op 31 augustus 2015 nu eindelijk eens een dag dat wij in korte broek kunnen lopen. Inschrijven kan via http://www.trackdays.be/nl/dagen/0831_met.htmOok onze traditionele weekend in de Belgische Ardennen was weer een heerlijke belevenis. Bijna altijd goed weer in een voor motorrijders heerlijke omgeving met vele spannende weggetjes en bochten. Ook met het relaxte stadje Spa nabij de camping en het Circuit van Spa wat bijna altijd gratis betreden kan worden ongeacht de evenementen die daar zijn. Ook voor komend jaar ligt dit weer in het verschiet, waarschijnlijk wel op een andere camping met iets meer luxe en faciliteiten voor de kinderen. Dit evenement is heerlijk voor de gezinnen die er even een paar dagen tussenuit willen en waar papa zich ook met de motor kan uitleven. Zoals gewoonlijk verzorgt Gert Moes weer een goede BBQ en kleine catering.Ook is er binnen de club SPECTACULAIR nieuws te melden, Remco Moes zoon van en passagier in de Yamaha race zijspan van Gert maakt voor 2015 een overstap van demo races naar ONK!!! Hij zal al passagier fungeren in de combinatie van Hilbert Talens en zo uitkomen in alle ONK races voor het Nederlandse en Belgische Kampioenschap en doen een gooi naar eventuele Wild Cards tijdens races voor het Europese Kampioenschap zijspanraces. Veel succes Remco, wij gaan het volgen!!!
Ci2


Ook dit jaar wil ik vragen om onze club te ondersteunen, natuurlijk financieel met een bijdrage van minimaal € 20,- zodat wij onze werkzaamheden voort kunnen zetten en wij waar dan ook donateurs kunnen voorzien van koffie en koek bij onze “evenementen”.

Mocht je ook op een andere manier mee willen helpen, graag! Groep van vrijwilligers is klein dus extra handen zijn altijd welkom!!!

Landelijke Motordagen 2015

Datum is bekend en inschrijvingen gaan weer open. Voor 2015 staat de datum op 11 en 12 april!!! Erg vroeg met kans op nachtvorst J dus voorzichtig met rijden. Zoals gewoonlijk hebben donateurs en zij die speciale bijdrage leveren voorrang bij inschrijving op dit evenement. Ook dit jaar zullen weer enkele gastrijders hun zeer speciale fabrieks 2-takt racers showen en berijden. Via bijgevoegd formulier dient u zich per sessie aan te melden, m.a.w. per sessie 1 formulier invullen en deze formulieren in 1 enveloppe naar mij toesturen, zie adres op formulier ( zie bijlage). Dus niet naar Circuit Assen zelf sturen dan komt u niet in de YTCN sessies. Let wel wij verzamelen slechts de inschrijvingen zodat er gezamenlijk met 2-takten gereden kan worden.


Ook voor dit jaar hebben wij weer een grote hoeveelheid pitboxen met daarin stalling voor de nodige motoren, er staat weer een verwarmde grote feesttent en is het voor de zaterdag weer mogelijk in te schrijven op de uitmuntende BBQ á € 15,- per persoon. Voor deelname BBQ een mail naar GERT MOES sturen -email-

Deelname evenementenMidland Circuit Lelystad: https://www.facebook.com/download/1512364232349981/Inschrijfformulier%20Midland%20Circuit%20Lelystad%202015.pdf EN SAMEN MET!!! https://www.facebook.com/groups/348556511838801/720506787977103/Mettet: http://www.trackdays.be/nl/dagen/0831_met.htmAssen, Landelijke motordagen: https://www.facebook.com/groups/348556511838801/981186408575805/Voor voorjaarstreffen en CLUBDEMO bij de SAM graag het forum + clubmail volgen!!!Vriendelijke groet,Coeno van Houten

Gert Moes

Wim van Eijk

inschrijfformulier_lmd_2015.pdf


Ci3

Tags

Niets

About the Author

RC

RC

My Bikes!

0 Reacties

Welkom


Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
[ ]

Laatst Gezien Menu