Landelijke Motordagen en Mettet 2016‏

Saturday 23 January 2016 - 09:34:45 Category: Evenement Posted by  RC Reacties (1)
thumb_image005.jpg
Hallo,
Hallo,
Over enkele maanden is het weer zo ver, hopelijk mogen we na al de winterse prikken een mooi motor voorjaarsseizoen in gaan.........
Voor komend jaar hebben we inmiddels alweer een paar evenementen op de kalender staan. Zo zullen wij komen jaar weer op Assen met onze circuit motoren actief zijn op 9 en 10 april. Oké het is vroeg in het jaar maar de echte rijders zullen wel weer aanwezig zijn, met thermo onderbroek denk ik J en traditie getrouw hebben we bijna altijd mooi weer.

Image001


Ook nu beschikken wij weer over enkele pittboxen voor het sleutelen en overnachten. Ook zal Gert zijn catering weer volop draaien in onze grote feesttent, het aanmelden voor de BBQ op zaterdag verloopt ook via Gert, graag via mail bij hem aanmelden voor deze avond. Tevens is er weer een dag catering waar bij Gert weer het benodigde polsbandje gekocht kan worden.

Image003


Als gevolg van het vroege rijden op Assen is dat de training dag op Lelystad is komen te vervallen, deze evenementen bijten elkaar dat besloten is om hier niet mee verder te gaan.

Image004


Voor 18 september staat ons circuit uitje voor Mettet in de agenda, opgeven kan weer via Trackday’s.be graag goed kijken hoe je het formulier invult dus a.u.b. alleen de classic / youngtimers aanklikken (geen circuit inspiraties) anders sta je weer in een groep met R1-en of ander snel spul ingeschreven!!!

Image005


http://www.trackdays.be/nl/dagen/0918_met.htm Daarbij snelle aanmelders krijgen ook nog eens korting op deze weekend dag!


inschrijfformulier_lmd_2016.pdf
Voor komend jaar blijft de club bijdrage op € 20,- euro staan, deze is weer over te maken aan Gert Moes.

G.J. Moes Yamaha 2 takt club

Talmastraat 103

9402 HD, Assen

rek.nr. 3101.32.088 Rabobank Assen

O.v.v. "Lidmaatschap YTCN 20XX".

IBAN: NL73RABO0310132088

BIC: RABONL2U

Vriendelijke groet,Coeno van Houten

Gert Moes

Wim van Eijk

Tags

Niets

About the Author

RC

RC

My Bikes!

0 Reacties

Welkom


Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
[ ]

Laatst Gezien Menu