Zoeken
Yamaha Tweetakt Club Nederland

  10 Feb 2015 00:38

Trainingsdag op het Midland Circuit in Lelystad [update]

thumb_racebaan_lelystad.jpg
[Update: exoneratieclausule gewijzigd]

Op vrijdag 10 april bestaat er de mogelijkheid om mee te doen aan een trainingsdag op het Midland Circuit in Lelystad. Deze dag is puur bedoelt om de spieren los te rijden en om het materiaal voorlopend aan het nieuwe seizoen te testen......Er wordt op een vrijdag gereden van 10:00 tot 17:00. Vanaf 8:30 kan het rennerskwartier betreden worden, hier zijn vele faciliteiten aanwezig inclusief restaurant en tribunes.

Kosten voor deze dag liggen op € 45,00 dit is inclusief een ongevallen verzekering. Ervaren baco's / EHBO-er zullen ons daarbij tot hulp zijn.


Deze dag is voor iedereen open dus van 50cc tot dikke 4-takten, iedereen moeten voldoen aan het geluidsniveau zoals op Assen en Mettet gehanteerd wordt. Het is puur een trainingsdag, dus geen competitie, gelijkmatigheid of massa start.Net als voorgaande jaren rijden we in meerdere groepen sessies met vergelijkbare motoren en brommers. Aan het einde van de dag is weer het bekende laatste druppel rijden.


inschrijfformulier_midland_circuit_lelystad_2015.pdf

exoneratieclausule-2015_revisie.pdfVriendelijke groet,

Coeno
Reacties (2)
  Printer vriendelijk 
2 Reacties
 • yamahatz
  4 jaren geleden

  hallo max, op 31 maart heb je een reactie van mij gekregen. ik kan jammewr genoeg geen 24-7 service geven. mocht je mijn reactie niet hebben ontvangen lees ik het op het forum. vr.gr coeno

  0 0
 • the-max
  4 jaren geleden

  Hallo,

  Ik heb mij aangemeld en betaald.
  Alle documenten zijn naar het bijgevoegde email adres gestuurd maar ik heb nog geen reactie gekregen. hoe weet ik of de inschrijving is doorgekomen?

  Mvg. Max Kraaijeveld

  0 0

recente aanvullingen

© 2002-2018 Yamaha Tweetakt Club Nederland v2.1.9 ®