Zoeken
Yamaha Tweetakt Club Nederland

  25 Jan 2014 22:50

Wegvallen Politie Circuit Lelystad[UPDATE!]

thumb_emmen_circuit.jpg

Wegens het wegvallen van het Politie Circuit Lelystad is nu gekozen voor een TEST CIRCUIT nabij EMMEN!!! als locatie waar de eerste rijvaardigheids...training voor oldtimer motoren gehouden zal worden. Deze baan beschikt over alle faciliteiten die je mag verwachten van een echt circuit.


Voor dit evenement geld GEEN restrictie op bezoekers, dus de familie mag mee. Bij opgave mag 1 persoon, begeleider c.q. monteur mee. Voor ieder persoon extra moet een verzekering á 5,- euro p/p betaald worden.
Wat wel blijft is restrictie op geluid, graag hiermee rekening houden!!! Voldoe je op Assen zit je goed, vertrouw je het niet, gebruik een grotere / betere demper. Beetje werk voor MAXIMAAL plezier.


Zonder reactie ga ik er vanuit dat iedereen die zich aangemeld heeft 1 op 1 voor het nieuwe circuit overgezet kan worden.

Datum en inhoud van deze dag blijven namelijk gelijk. Deze rijvaardigheidsdag is dus op 9 mei en begint om 10:00 tot 12:30. Van 12:30 tot 13:00 is er een pauze. Van 13:00 tot 16:00 loopt het 2de deel van deze dag waar meer het accent op het rijden zelf ligt.

Reacties (0)
  Printer vriendelijk 
0 Reacties

recente aanvullingen

© 2002-2018 Yamaha Tweetakt Club Nederland v2.1.9 ®