Zoek
Yamaha Tweetakt Club Nederland
  25 Jul 2013 23:22

Welkom bij de Yamaha Tweetakt Club Nederland

Ingelogde gebruikers hebben meer mogelijkheden op deze website!


Ruik de tweetakt olie!

De Yamaha Tweetakt Club Nederland is dé plek voor eigenaren/liefhebbers van de RD, TZR, TZ, YD, D, YZ, YZR etcetera. De club is sinds begin 2002 actief op internet en daarbuiten, en het loopt net zo hard als onze tweetakt doet!

Maak eens een bezoekje aan ons forum en discussieer over je tweetakt ! Wij zijn zeer benieuwd wat jij in huis hebt, in onberispelijke originele staat of een onherkenbare custom bike? Vertel het ons !!
Op dit forum vind je veel specialisten op tweetaktgebied. Er is een aparte sectie voor vraag en aanbod van motoren en/of onderdelen. Heb je een vraag of zoek je iets specifieks op yamaha tweetakt gebied dan is dit dé uitgesproken plaats daarvoor!

Wij verzoeken jullie dan ook uitdrukkelijk om foto's van jullie trotse bezit te plaatsen in de speciaal daarvoor ingerichte fotogalerie showbikes, hier kun je tot 10 persoonlijke albums aanmaken! ook hier geld: Wij zijn zeer benieuwd!!

Documentatie:In de loop der tijd is een groot archief ontstaan en daarin vind je on-ge-loofelijk veel tweetakt informatie!
Zoek je dat ene schema of een bepaald document? Grote kans dat je dat hier vindt !!

Evenementen, toerritten, beurzen enzovoort...wij houden je op de hoogte door middel van onze geavanceerde online kalender. Je kunt je abboneren op evenementen en wij sturen je een geheugensteuntje per email als het evenement nadert! Je kunt ook zelf evenementen toevoegen aan de kalender!!

Geografisch zitten we natuurlijk allemaal op dezelfde golflengte maar kijk ook eens op onze clubkaart om te zien wie er nou écht dichtbij je woont !!
Het is dat je via internet nog geen geuren kunt verspreiden, anders rook je nu de tweetakt olie!!

Groeten, Het bestuur

Reacties: 0
  printervriendelijk  genereer een pdf van dit bericht

Laatste toevoegingen


Nieuws
Fora
Commentaar
Download
Nieuwste Lid
MigeGat
Henkw64
Kalender
geen kalender gebeurtenissen
Marktplaats
Geen advertenties
Links
Bibliotheek
RD350CUP in: RD350LC Cup
DT125 LC in: Scan's uit motorbladen
Chat
Goed 2017 toegewenst
Heimwee naar het oude forum........
© 2002-2018 Yamaha Tweetakt Club Nederland v1.0.4®
Opbouwtijd: 0.1738 sec, 0.1093 van dat voor queries. DB queries: 35. Geheugengebruik: 1,163kB