LMD bijna vol

Posted by RC
0
Het TT Circuit Assen organiseert samen met Motopaints jaarlijks de Landelijke Motordagen in combinatie met het Motul Open Paddock Event. Voor elke motorrijder, zowel beginner als gevorderde, is dit dé kans om een week voor de 22e editie van het WK Superbike zelf te rijden op het Grand Prix circuit! Daarnaast is er volop gratis vermaak op de paddock en in de pitboxen: shows, stands, opstapmogelijkheden, demo's en activiteiten voor kinderen. Motorrijders kunnen hun motor parkeren (en showen) op de paddock. Op zaterdag 20 en zondag 21 april is het zo ver: de Landelijke Motordagen & Motul Open Paddock Event 2013. Twee sportieve dagen voor het hele gezin!
apk.jpg
Apr
06

Toch weer APK voor motoren?

Posted by RC
0
Vandaag kwam de Transport Commissie van het Europese Parlement bij elkaar, waarin gesproken is over technische controles voor voertuigen in het algemeen.
thumb_vr_web.jpg
Apr
06

Nieuwe website Valentino Rossi online

Posted by RC
0
Even leek zelfs Valentino Rossi het niet meer te zien zitten. "Mijn nieuwe site komt pas online als ik met pensioen ben", klonk het een paar dagen geleden nog. Maar nu is het dan toch zover!


Yamaha Classic Racing Team stopt na 2013

Posted by RC
0
Het Yamaha Classic Racing Team (YCRT) van Nederlander Ferry Brouwer zal na 2013 ophouden te bestaan. Brouwer heeft aangegeven dat het mooi is geweest, door het succes van het YCRT begint het volgens hem teveel een verplichting te worden, waardoor volgens hem de passie er nog wel is maar de motivatie daalde.
thumb_tweetakt_langer.jpg
Feb
10

125cc tweetakt motoren langer bij Dutch Moto3

Posted by RC
0
Op verzoek van diverse rijders en teams heeft de KNMV besloten om 125cc tweetakt motoren tot en met 2015 tot de Dutch Moto3 toe te laten. In 2011 liet de motrosportbond nog weten dat 125cc tweetakt machines na 2013 niet langer in het ONK wegrace zouden worden toegelaten. Naar aanleiding van diverse verzoeken uit de racewereld heeft de KNMV Wegracecommissie nu toch de termijn verlengd tot en met 2015.

Voorjaarstreffen 2013

Posted by RC
0
Zet het alvast in de agenda!!!

10


9 t/m 12 mei 2013 vieren wij weer ons voorjaarstreffen in de Ardennen regio.

De camping staat vast en ons treffen zal weer bij Camping Parc des Sources in Spa (België) gehouden worden.

Omdat op 13 mei ook reeds via Rooaring 70's op het circuit van Mettet gereden wordt nodigd dit uit tot een echte kleine vakantie.


(e)Boek: Yamaha RD500LC and RZ500: Icons of the '80s

Posted by RC
0
"Dit boek is mijn eerbetoon aan een motorfiets die, ondanks het feit dat hij meer dan 20 jaar oud is, nog steeds motorfiets fans fascineert over de hele wereld. Het vier-cilinder tweetaktmotor design, gekoppeld aan circuit uiterlijk, werd duidelijk gebruikt door Yamaha om Kenny Roberts en zijn 500cc Grand Prix racer te emuleren."

Auteur: Enrico Bermano
Engelstalig

Verkrijgbaar in Boekvorm zowel als e-book
Feb
03

Yamaha 50th anniversary video

Posted by RC
0
Leuke video met alle Yamaha sterren uit het heden en het verleden,

thumb_yzr250_0wb9_01.jpg
Jan
03

Welkom op ytcn.nl

Posted by RC
1
Welkom!
Welkom op het nieuws portaal van de Yamaha Tweetakt Club Nederland ! .


Heb je ideeën, op of aanmerkingen dan is jullie imput meer dan welkom !
Groet,
YTCN

Welkom


Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
[ ]

Laatst Gezien Menu