×

Error

There is no layout in theme.php with the key: blog_with_sidebar

YTCN Club Demo Elburg‏


 RC    29 Apr 2013 11:04
 None    Fashion

thumb_imageproxy.jpg

YTCN Club Demo Elburg‏


Op 6 juli hebben wij de mogelijkheid om een YTCN Club Demo te gaan rijden bij de SAM op een stratencircuit in het Veluwse dorpje Elburg.

Geachte,

Op 6 juli hebben wij de mogelijkheid om een YTCN Club Demo te gaan rijden bij de SAM op een stratencircuit in het Veluwse dorpje Elburg. Het is mogelijk om met iedere Yamaha RD, TDR, TZR vanaf 250 tot 500cc, lucht of watergekoeld te rijden (bij ruimte zijn ook andere 2-takten van Suzuki, Kawasaki etc welkom). Het gaat hierbij puur om een gelijkmatigheid demonstratie dus GEEN wedstrijd.

Er wordt gereden op een afgebakend circuit met de daar bij behorende veiligheids voorzieningen op een groot nieuw industrie terrein, het circuit is goed berijdbaar dus zonder vele drempels, straatklinkers en andere obstakels.
De kosten voor deze dag zijn € 35,- voor inschrijving en verzekering. Omdat het hier gaat om een YTCN Club Demo, hoeft je geen € 25,- SAM lidmaatschapskosten te betalen!!!
Voor deze dag kunnen wij in een eigen klasse rijden als er zich minimaal 12 deelnemers melden. Graag een snelle reactie of je zou kunnen rijden.


Imageproxy

Vriendelijke groet,
Coeno van Houten
06-20547694 (17:00 21:00)0 Comments

Please sign in to leave a comment.
If you are not yet registered, you may click here to register.